Какво е психо дизайн – полезни неща с чистачи.com

Чували ли сте някога за психо дизайн? Оказва се, че това е тенденция, която свързва психичния тип на човека с неговите предпочитания в обзавеждането на апартамент. Обзаведени в съответствие с характера на собственика на къщата, те допълват вътрешния свят и допринасят за по-комфортно усещане. Водени от знанията на психо дизайн, може без съмнение да обзаведете апартамента си. Преди самото обзавеждане, направете голяма чистка с чистачи.com. Така лесно новият интериор ще разкаже за характера на собственика на жилището, чийто гост се оказва.

Емоционалните, отворени хора, които се стремят да бъдат в потока от събития, обичат нови познанства и шумни партита. Те ще се впишат в мебелите в модерния стил. Това е това, което сега е на върха на популярността.

За модерния стил се характеризира с преобладаването на ясни и прости линии в комбинация с елегантни тъкани. Кожената тапицерия също е подходяща за тях. Като цяло, това са мебели с претенция за експеримент и комбинация на пръв поглед, малко комбинируеми области.

Оригиналните хора, които не могат да си представят живота без социални събития и изложби, не са чужди на стила, както и привърженици на постоянството в личните отношения, се характеризират със стила на Венеция и ретро.

Венеция е изискана мебел с богато украсени крака и ефектна дърворезба. Като правило всички издълбани детайли в този случай са направени от доста рядко дърво – карелска бреза. Столовете са тапицирани. Такива мебели изглежда много впечатляващо и скъпо. Ретро стилът е трудно да се обърка с друг. Обзавеждането в този стил прилича на музейни експонати: величествени и благородни, изпълнени с дух на древността и тайни. Като правило дизайнерите предпочитат да обновят мебелите в ретро стил със светли слънчеви цветове, което придава особен чар.

Има малко по-различни предпочитания са тези на практическите хора, чиито силни страни са последователността и постоянството. Ако и вие почитате традициите, не обичате да критикувате чуждото мнение и да спорите, но в същото време имате собствено мнение за нещата, най-вероятно вашият стил е алфа и верди.

В първия случай става дума за елегантни мебели с елементи от класиката, той се характеризира с визуална лекота във формите и впечатляващ вид. Това са мебели, които елиминират наличието на метални части, характерни за модерен стил хай-тек. Мебелите с дървени крака, изработени с докосване на ретро стил, са типични за Верди. Те изобразяват шик, класика и красота.

Може да изберете атмосферата, достойна за вас, но преди това панирайте и голямото почистване и извозване на отпадъци в София.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *