Фирма – почиства тавани в София

Преместване на багаж винаги е свързано с голям обем излишни неща. Уви, такива откриваме, едва, когато се наложи да изкараме всичко на показ. Сред купищата боклук струпан на тавана, в мазета и гаражи, откриваме, че в годините като старателни домакини сме прибирали всичко.

От чупени ел. уреди, до остарели мебели, стари детски играчки и какво ли не. Чак става чудно как толкова много боклук може да е поместен в тези малки площи.

Време е да се замислим за наемане на фирма – почиства тавани в София.

Евтините услуги в организация като чистота.com могат да са от полза и на тези, които планират преместване на вили и къщи. Цялата гама от работа и осигуряване на качеството е от значение, затова е важно не кой да е да извърши операцията! Опаковъчни материали, професионални хамали и монтажници на мебели, товарен транспорт. Всичко това са неща, които може да осигури професионалната фирма за преместване и почистване на тавани в София.

Преместването на селска къща или вила е наистина глобална задача, която само професионалистите могат да направят. Има много причини за това: това са големи площи на частни жилища, нестандартни врати, спирални стълби и специфични, извънгабаритни имоти. Също така, преместването на вила предполага демонтаж-сглобяване-опаковане на огромно количество мебели, товаро-разтоварване, внимателен транспорт и т.н. Времето, прекарано в движение, зависи пряко от професионализма на превозвача. Да се ​​доверите за такива дейности на аматьори може да ви струва далеч по-скъпи. За цени по почистване на мазета и тавани в София, може да видите и следвайки посочения линк.

Преместване на вилата – както изглежда на практика

Обръщайки се към фирма – почиства тавани в София за помощ, Вие спасявате от ненужните караници. Екипите са готови и предлагат на клиентите цялостни решения за транспортиране на вили, а не на няколко хамали и газели. Така със специалисти внимателно ще разглобят, сглобят и опаковат мебели. Това им помагат при опаковането на лични вещи, внимателно зареждане и транспортиране на цялото имущество. Точност, добра воля и професионализъм – отдавна станаха навик. Така с чистота.com лидер в областта на професионалната организация по почистване и преместване на вили, къщи и апартаменти може да свършите много други неща.

По правило, професионалното преместване на вила продължава от 1 до 2 дни и става на няколко етапа:

Предварително заминаване на мениджъра за оценка на количеството работа (разбира се, по всяко време, удобно за Вас);

Изготвяне на подробни разчети и договор;

Предварителна доставка на всички необходими опаковъчни материали;

Подготовка на вилата за транспорт: демонтаж на интериорни предмети, демонтаж и опаковане на мебели, съдействие при опаковане на лични вещи;

Внимателно транспортиране на специализиран транспорт;

Разтоварване в нова вила, вдигане на имота до етажите;

Разопаковане, сглобяване и поставяне на мебели. Монтаж на интериорни елементи, свързване на полилей, прикачване на картини. Разопаковане на лични вещи;

Премахване на транспортирането на отпадъци, струпани по време на почистването;

Цени за транспорт след почистване на мазета

Разходите за транспортиране, преместване, почистване, зависят от размера на имота и сложността на работата. Огромните площи на модерните вили, както и скъпите мебели и оборудване правят транспортирането на селска къща наистина глобална задача. Бригадните работници варират от 6 до 12 души. Цената по почистване включва целия работен и опаковъчен материал.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *