Почистване на тавани от стари мебели

Не всеки апартамент има таванска стая, но дори такава да липсва има мазе. В тези помещения с години струпваме всякакви излишни неща. Понякога идеята е за някои по-добър ден, а в други случаи с пълната нагласа, че това няма да се ползва повече никога. Каквато и да е причината да имате задръстване на тавана от стари мебели, време е да вземете мерки.

Предлагаме ви да опитате следните опции:

Привлечете асистенти за почистване на мазета и тавани

Кой каза, че трябва да излезеш в прекрасна изолация, раздразнен от мърлявото домакинство? Това е съвсем логично да свържете съпруга и децата с процеса – в този случай почистването на апартамента ще бъде много по-бързо и по-ефективно.

Дайте на всеки задачата, която може да изпълни. Например, синът събира разпръснати неща, дъщеря забърсва прах, съпругът изнася тежките и обемни вещи и предмети.

Идеаленo е ако всеки от домакинството изпълни работата, която харесва. Не принуждавайте съпруга си да мие чиниите, ако му се отдава да носи тежко, накарайте го да изнесе тежките и обемни предмети. Така всички ще се включат и ще е много по-лесно и организирано цялото изнасяне.

Работейки заедно, може да почистите апартамента много бързо и по този начин да увеличите времето за семейна почивка. Като бонус, след почистване, организирайте “празник” с всякакви екстри, гледайте любимия си филм заедно.

Правилно подготвени – с чистачи.com

За бързо почистване на апартамента, подгответе всичко правилно и предварително.

Всички – това, преди всичко, перилни препарати. Дайте предпочитание на висококачествени почистващи препарати и почистващи препарати за съдове, мебели. Такива инструменти не изискват много време и усилия за полиране, измиване на пяната или изсушаване. Сравнете – половин час с усилието да почистите газовата печка или да нанесете продукта и след 5-10 минути просто избършете печката със салфетка. Резултатът ще е очевиден.

Друга полезна “притурка” за бързо почистване е специалната бърсалка с кофа за предене. Благодарение на нея, не се налага да се навеждате върху кофата безкрайно много пъти и не е необходимо ръчно да стискате парцал. В резултат на това – бързо измити подове и не уморявате кръста, което също е важно!

Е, не забравяйте за удобните дрехи, не ограничаващи движения, красива ярка престилка и разбира се, гумени ръкавици.

Сами виждате, колко лесно и приятно може да е домакинстването, та дори когато става дума за изнасяне на старите неща от тавана. Може да работите в екип, цялото семейство и работата да върви от раз. Не забравяйте след като направите цялостно почистване на мазета и тавани да позвъните във фирма, която се занимава с изнасяне и извозване на излишния боклук.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *