Почистване на апартаменти

Почистване на апартаменти в София

В списъка на особено досадните рутинни домакински дейности почистването вероятно заема едно от първите места. Желанието да живееш в комфорт отнема ценно време, което може да се използва по-интересно: да се посветиш на любимите си хора, почивка, любимо хоби, спорт.

Всичко се поставя на място, ако грижата за дома е поверена на служителите на фирмата „Хамал.Бг”. Апартаментите ще бъдат почиствани внимателно, с гаранция за качество. Може да изглежда невероятно, но за тях, почистването е любима работа.

Почистване на апартаменти в София може да се организира лесно. За целта:

Изберете подходящия тип почистване:

Общо почистване на апартаментите

Цената включва цялостно почистване, дезинфекция на всички повърхности без изключение. Почистване на апартаменти, произведени от ежедневно замърсяване. Почистване с извозване на кухненско обзавеждане и цели конструкции. Почистване на мазета и тавани, където прахът се отстранява. Препоръчва се редовното почистване: веднъж на две седмици или веднъж месечно.

Общо почистване на апартаментите включва:

Почистване на апартамента след ремонт

Вид еднократно почистване на нови апартаменти от замърсяване след строителство. Независимо от състоянието, при което строителите напускат помещенията, специалистите по деликатното почистване ще ги превърнат в уютни помещения без следи от прах, петна и мръсотия.

Почистване на апартаменти след ремонт, включва още:

Експресно почистване на апартаментите

Лесно експресно почистване – всичко необходимо за почистване за кратко време. Минималната цена за малък набор от услуги. Отстранява се само старо обзавеждане, боклуци, от които битови, стара техника и домакинско обзавеждане, не функциониращи ел. уреди.

Ние измиваме подовото покритие, хигиенизираме водопроводната инсталация и отстраняваме праха от вертикалните повърхности.

 Експресното почистване на апартаментите е една от услугите по почистване на апартаменти, включени в една или друга опция. За да не губите време за четене на списъците – свържете се с администратори на Хамали за почистване на мазета и тавани в София. Те ще ви слушат, предлагат няколко решения и говорят за наличните промоции и отстъпки. При поръчка за почистване предлагат сезонни и еднократни отстъпки.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *