Оптимизиране на страницата – SEO

Трудно е да се класифицира страницата Ви по  ключови думи, които не се съдържат в съдържанието й, така че всяка страница трябва да бъде организирана около целта за класиране за определена фраза, като в копието на страницата се смесват някои свързани фрази и свързани ключови думи.

Уникалните описателни заглавия на страници играят решаваща роля в успешните кампании за оптимизиране на търсачките. Заглавията на страниците се показват в резултатите от търсенето и много хора препращат към страници, използващи заглавието на страницата като техен текст за затвърждаване на връзката според eXtremeSEO.net.
Ако е възможно, създайте ръчно изработени мета дискриптиращи маркери за описание, които допълват заглавието на страницата, като подсилите офертата си. Ако съответните ключови думи за дадена страница имат няколко формата, може да има смисъл да се фокусира описанието на метаданни върху версиите, които не сте използвали в заглавието на страницата – важно много за SEO.
Що се отнася до съдържанието на страницата, уверете се, че пишете за хора и използвайте маркери за заглавията, за да помогнете за раздробяването на съдържанието в логически секции, което ще подобри сканирането и ще помогне за структурирането на документа. Когато е възможно, уверете се, че съдържанието на страницата Ви използва и описателни модификатори.
Всяка страница също трябва да бъде достатъчно уникална в сравнение с другите страници на сайта Ви. Не позволявайте на търсачките да индексират принтерски версии на Вашето съдържание или на други страници, където съдържанието е дублирано или почти дублирано така казват и в eXtremeSEO.
Изграждане на връзки – мащабният SEO прийом

Търсачките преглеждат връзките като гласове, като някои гласове преброяват повече от други. За да получите висококачествени връзки (които помагат на сайта Ви да се класира по-добре), трябва да участвате в социалните аспекти на Вашата общност и да раздадете ценно уникално съдържание, за което хората говорят и споделят с другите – мощна SEO тактика. По-долу изображението на Google TouchGraph показва малко графично представяне на сайтове в полето за търсене, които са свързани със SeoBook.com въз основа на модели за свързване.

В този се вижда, че Google се старае да стане по-добра търсачка в разбирането на качеството на връзките – цмятат и eXtremeSEO. Търсачките искат да отчитат качествените редакционни гласове като връзки, които помагат за влиянието на алгоритмите за тяхната приложимост.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *