Зелено облекло – с какво подхожда и как да съчетаваме

Зеленото е цветът на природата, символ на непрекъснато обновяване на света. В нашето общество, този цвят казва за самоконтрол и вътрешна хармония. Често избира откритите зелени темпераменти на хората, с които може да се говори по всяка тема.

В допълнение, тези хора са много внимателни, те предпочитат да гледат, а не да атакуват. Ето и всички тоналности на зелено:

http://fashioncolors.eu/dreha/damski-drehi/rokli/ къса-рокля-с-ефектен-десен.

Самостоятелно натурално зелено

В света на модата, както и в природата се използват много нюанси на зеленото. От време на време, този цвят е толкова самодостатъчен, не изисква никакви други цветови схеми като добавка. Балансирано и спокойно, хармонично и изразително зеленото е доста универсално. В зависимост от сянката на такива монотонни тоалети може да се носи както в бизнес преговори, така и на светски партита.

Светли тонове на зеленото

Зелени светли цветове изглеждат свежи и леки. Те включват зеле, фъстъци и ментови нюанси. Тези цветове са идеални за лятото, женствени и романтични, както и за офис гардероба. Това, също оказва влияние: http://razkaji.eu/2017/09/15/цветът-и-моделът-също-са-важни.

Ярките нюанси на зелено

Ярките тонове на зеленото напомнят за подновяване и младежта. Те изглеждат доста успешно и активно, така че често се използват в ежедневието от различни стилове. Билков, чист зелен чай изглежда естествено, напомня за тишина и спокойствие, докато неоновите тонове като зелено, вар, тюркоаз и зеленината привличат много внимание, и следователно се прилагат дори и авангардни комплекти, клубни изображения, ретро елементи, закачливите летни комплекти.

Тъмни нюанси на зелено

Дори малко напомняне за смарагд, започва да проследява изтънченост и лукс. Допълнително затъмнен оттенък, може да предизвиква чувство на сигурност и надеждност. Тези цветове са страхотни във вечерните изображения. В допълнение, те могат перфектно и целесъобразно да се впишат в кода на офис рокля. Ако, обаче, в нюансите на зелено, добавете малко сив или кафяв цвят, тези цветове са идеален избор за военен стил, ежедневно облекло или такова за сафари. Тези сложни затъмнени цветове включват мъх, блато, маслина, морски водорасли и борова цвят. Разгледайте й това: http://cvetya.com/pastrotata-na-aksesoarite-v-modata.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *