С леки щрихи да преобразим малките помещения на дома

Ако имате малки помещения или зони в големите стаи на дома, които не използвате или употребявате само за склад, то има начин да ги вмъкнете в цялостния интериор, при това за нещо далеч по-практично и полезно.

Направете мини офис в домашната среда. За целта започнете с едно по-голямо почистване на апартамента от depo. В него съберете всички стари мебели, които вече няма да ползвате. Съберете сувенири, повредени части, износени дрехи, не функциониращи уреди. Сами ще се изненадате колко много излишни материали складира всеки от нас, в неизползваните терени. След това се обадете във фирма, която да осигури надежден транспорт за извозване на боклуците.

Леки и спокойни – от всяко малко помещение може да направите нещо. Важно е да се изработи нещо, което ще бъде удобно за работа в естествена светлина и успокояващи цветове. Така може ад си организирате домашен офис. Стените боядисайте в светъл цвят и изберете за щори и завеси комбинация за вашата витрина. Това ще бъде важно, за да се запази блясъка и простора, дори в малко помещение като това. Можете да използвате палитра инструменти като дизайн за вашата идеална комбинация цвят, но най-добре е да се придържате към няколко основни цвята и да добавете акценти.

Мебели – те са най-важната част от обзавеждането. С стая, превърната в работен кът, бюрото е водещ елемент. Бюрата са лесни да се пригодят, както в ъгъл, така и в по-евтини модели, които достъпни за всеки. Изберете бюро и стол, от широка гама мебели за дома и офис. Има много модели бюра, простираща се от сложни до минималистични. Уверете се, че инвестирате в офис стол, който е удобен и предлага изобилие от лумбална опора. Седалка, може да изглежда стилно в съчетание с малко килимче или завеса.

Щрихи – превърнете пространството над бюрото в стена с мисли – място за обявления, идеи, мотивационни надписи и т.н. Това е един чудесен пример за функционална, но стилен дизайн на пространство. Инвестирайте в някои атрактивни елементи и други поръчкови елементи. Персонализирайте своето пространство, не само от естетическа гледна точка, но и според личните ви навици и нужди. Вижте за извозване на стари мебели с kamion.bg.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *