Защо мобилен уебсайт е важен за бизнеса днес

Прагът на търпението на потребителите на мобилни устройства се свива ежедневно, но никога не е била повече от няколко секунди, защото все трябва да започне. По-голямата част от смартфони и мобилни устройства са добре оптимизирани със сео оптимизация на сайтовете.

Немобилно оптимизиран сайт може да отнеме милисекунди. Това важи дори и ако един клиент и иска вашите продукти! Това означава, че ако вашият сайт не е мобилен уебсайт … колко потенциални клиенти и продажби ще загубят от конкуренцията? Повече хора сърфиране в интернет за информация на продукти и услуги от мобилните си устройства, отколкото от своите настолни компютри. Бизнесът не може да пренебрегне мобилната революция.

Отзивчиви Web Design и google adwords

Разбира се, настолни компютри, лаптопи и, следователно, необходимостта от по-добър настолен уеб дизайн е цялата истерия, те вероятно никога няма да си отиде напълно. Независимо от това, мобилният сърф трябва да е готов, а това може да стане с “отзивчив уеб дизайн.” Това означава, че изграждаме уеб сайтове, които буквално реагират на устройството и се използват. Ако те сърфират от своите смартфони ще видят оптимизирани мобилни устройства на един уеб сайт, който е лесен за използване бърз на техния малък екран, бързо зареждащ се над клетъчни мрежи и дава на критична информация, която те трябва да закупят това, което продавате в момента!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *